Ga naar inhoud

Voetbal petjes


Duckje

Aanbevolen Berichten

Een Feyenoord-supporter, een PSV-supporter en een Ajax-supporter lopen na een gewonnen match van het Nederlands elftal wat op straat te feesten, als ze opeens een stomdronken, naakte vrouw zien liggen. Deze jongens zijn in tegenstelling tot de meeste supporters fatsoenlijk opgevoed en besluiten de vrouw hier niet zo bloot te laten liggen.

De PSV-supporter pakt zijn PSV-petje van zijn hoofd en legt 'm op de linkerborst van de vrouw. De Feyenoord-supporter volgt zijn voorbeeld en plaatst zijn rood-witte pet op de rechterborst. Voor de Ajax-supporter blijft alleen het kruis over, goed opgevoed als hij is bedekt hij de poes van de naakte vrouw met zijn Ajax-petje.

Net als de supporters op het punt staan weg te gaan komt er een politie-agent het hoekje om lopen. Hij bekijkt de vrouw eens aandachtig en tilt het PSV-petje op; "Dat is een daad waar je moeder trots op kan zijn," zegt de agent tegen de PSV-supporter. Vervolgens haalt hij de Feyenoord-pet van de andere borst en zegt tegen de Feyenoord-supporter: "Keurig jongen, jij bent een voorbeeld voor anderen."

Als laatste pakt hij het Ajax-petje van de poes van de vrouw, waarop hij verbaasd reageert met: "Alsjemenou, dat is de eerste keer dat ik onder een Ajax-petje geen lul aantref." ??

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.