Ga naar inhoud

Spa-Francorchamps bouwt nieuwe tribune aan Eau Rouge


dreka

Aanbevolen Berichten

Spa-Francorchamps bouwt nieuwe tribune aan Eau Rouge

image.png.7ab03590d6136a4ee4ca3c978f89abfb.png

Het circuit van Spa-Francorchamps maakt van het seizoenseinde gebruik om renovatiewerkzaamheden uit te voeren. De tribune tegenover de oude pitlane is al afgebroken en wordt deze winter vervangen.

Het circuit is van 15 november tot 15 maart gesloten, maar ook tijdens het winterseizoen zitten ze op het circuit van de Grand Prix Formule 1 van België niet stil. Het laagseizoen is het ideale moment om renovaties uit te voeren.

De oude onoverdekte tribunes werden deze week al tegen de vlakte gegooid. In plaats daarvan komt een nieuwe overdekte tribune met 9.000 zitjes. "Er komen semi-mobiele tribunes met in totaal 9.000 plaatsen. Dat zijn er 7.000 meer dan de huidige capaciteit", verduidelijkt een woordvoerster van het circuit aan Motorsport.com. "De tribunes worden volgend seizoen in gebruik genomen. Daarmee heeft het circuit alle grote werkzaamheden van 2018 afgerond. Zo hebben we ook het voetgangerspad van de Raidillon naar Les Combes hersteld, langs de rechte lijn van Kemmel. De investeringen voor 2019 zullen we later aankondigen.

Bron gpupdate

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.