Ga naar inhoud

KNVB Beker: Feyenoord-ADO Den Haag live op FOX en FOX Sports


dreka

Aanbevolen Berichten

KNVB Beker: Feyenoord-ADO Den Haag live op FOX en FOX Sports.

image.thumb.png.e1d7fd8d91e3d55ba131585978be989c.png(C) Mediamagazine

Vanavond is het duel in de TOTO KNVB Beker tussen Feyenoord en ADO live te zien op FOX en FOX Sports. Ook via de radio is de wedstrijd te volgen via diverse radiozenders.

Tweede ronde

Deze week wordt de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker gespeeld. In deze tweede ronde van de KNVB Beker stonden er 16 wedstrijden op het programma. Vanavond worden de laatste twee wedstrijden van deze ronde afgewerkt: NEC-Fortuna Sittard en Feyenoord-ADO Den Haag.

FOX

In tegenstelling tot de andere wedstrijden uit de tweede ronde van de KNVB Beker zal de wedstrijd Feyenoord-ADO Den Haag niet alleen worden uitgezonden op betaalzender FOX Sports maar ook op het “open” kanaal FOX. Deze televisiezender is bij de meeste aanbieders te vinden in het digitale basispakket op kanaal 11, 13 of 14. Een overzicht van de kanaalnummers vind je hier.

Highlights

Om 18.00 uur begint het programma TOTO KNVB Beker Highlights met alle hoogtepunten van de wedstrijden van de afgelopen twee dagen. Om 20.15 uur is de voorbeschouwing te zien op de wedstrijd Feyenoord-ADO Den Haag. De wedstrijd begint om 20.45 uur en wordt gespeeld in de Kuip te Rotterdam.

FOX Sports

Naast de wedstrijd Feyenoord-ADO Den Haag is ook de wedstrijd NEC-Fortuna Sittard vandaag te zien bij de betaalzender FOX Sports. Deze wedstrijd begint om 18.30 uur. De voorbeschouwing op FOX Sports 1 begint om 18.00 uur.

NPO Radio 1

De bekerwedstrijd Feyenoord-ADO is ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. De radiozender is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond en Radio West

Natuurlijk besteden op de regionale omroep Radio West en Radio Rijnmond aandacht aan het bekerduel tussen de ploegen uit Rotterdam en Den Haag. Beide regionale omroepen hebben vanavond extra uitzendingen van hun sportprogramma. Radio West en Radio Rijnmond zijn in Zuid-Holland te ontvangen via DAB+ en/of FM, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Bron mediamagazine.nl

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.