Ga naar inhoud

Rossi maakt indruk op Lorenzo in Grand Prix van Maleisië


dreka

Aanbevolen Berichten

Rossi maakt indruk op Lorenzo in Grand Prix van Maleisië.

323599.jpg

Jorge Lorenzo heeft op social media zijn lof uitgesproken richting Valentino Rossi. De Italiaan ging vijftien ronden aan de leiding tot hij crashte, maar de coureur was volgens Lorenzo "zeer constant".

Lorenzo moest zelf vanaf de zijlijn toekijken hoe zijn collega's voor de overwinning vochten nadat hij zich voor de derde training terugtrok. De Spanjaard heeft nog altijd last van zijn pols na de crash in Thailand, maar het twitteren ging hem behoorlijk goed af zondag. Eerst haalde hij uit naar Andrea Dovizioso die zich op zijn beurt in de Italiaanse media uitgelaten had over Lorenzo. Een cynische Lorenzo noemde Dovizioso daarop "een voorbeeldige teamgenoot".

Na de Grand Prix van Maleisië sprak Lorenzo op Twitter zijn bewondering uit richting Valentino Rossi en diens constantheid op een van de lastigste circuits op de kalender. "Behalve de crash heb ik @ValeYellow46 nog nooit zo constant zien presteren. Meer dan tien ronden binnen een tiende rijden op het warmste en langste circuit heeft indruk op me gemaakt. En sommigen zeiden na de vorige race dat hij zijn leeftijd begon te voelen…"

In zijn post-race mediasessie werd Rossi, die verklaarde 'kapot te zijn van de crash' in de voor hem beste race van het seizoen, geconfronteerd met de tweet van Lorenzo. "Ik heb het gezien, ik wil Jorge daarvoor heel erg bedanken", klonk het bij de Italiaan. "Daar ben ik blij mee, dat waardeer ik van Jorge. Ik had een goed tempo, ik voelde me goed op de motor bij het remmen zodat ik constant kon blijven. En zoals Jorge zei was het enorm warm en is Sepang bovendien een heel lastig circuit. Het was ook op fysiek vlak zwaar, maar dit is positief."

Met medewerking van Oriol Puigdemont

Bron gpupdate

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.