Ga naar inhoud

Vettel had iets tussen benen: "Bleek schroefje te zijn


dreka

Aanbevolen Berichten

Vettel had iets tussen benen: "Bleek schroefje te zijn.

323652.jpg

Hilariteit op de teamradio van Ferrari in de tweede vrije training voor de Grand Prix van Brazilië. "Er hangt iets los tussen mijn benen, afgezien van het voor de hand liggende. Er beweegt iets tussen mijn voeten. Het is niet wat je denkt dat het is, anders was ik trots geweest. Maar dat is het dus niet", zei Sebastian Vettel tegen zijn engineer. Een loszittend schroefje bleek de boosdoener.

"Toen ik het bericht had uitgesproken, dacht ik: 'nee, vat het niet verkeerd op!'. Daarom moest ik het nogmaals uitleggen. Het was grappig", lachte Sebastian Vettel na de vrijdagtrainingen op Interlagos. "Uiteindelijk hebben we het gevonden. Het was een klein schroefje dat los was geraakt en ergens tussen mijn voeten was beland. Dat was denk ik onze grootste zorg van de dag."

Vettel besloot de tweede oefensessie in Brazilië op de derde plaats, binnen één tiende van snelste man Valtteri Bottas. "Los van die schroef was het denk ik een prima dag", vertelde de viervoudig wereldkampioen. "Ik heb goede ronden gereden en we zijn wijzer geworden over de banden. We moeten de auto nog verbeteren, want het gevoel is nog niet goed. Als we de balans zaterdag voor elkaar krijgen, dan kan het een spannend gevecht worden."

Volgens Vettel gaat het weer de goede kant op met Ferrari na mindere optredens in Singapore, Rusland en Japan. "De laatste races waren heel nuttig voor ons, omdat we veel hebben geleerd over de auto en over de dingen die verkeerd zijn gegaan", zei de Duitser. "We proberen er nog steeds een beter beeld van te krijgen en iets beter te begrijpen wat er aan de hand is."

Met medewerking van Adam Cooper en Scott Mitchell

Bron gpupdate

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.