Ga naar inhoud

Nieuwe verlichting de Grootste Kerstboom gaat op 8 december aan


dreka

Aanbevolen Berichten

Nieuwe verlichting de Grootste Kerstboom gaat op 8 december aan.

kerstboomlopik.jpg.jpg

Foto (C) Petra van Wijk

Op 8 december wordt de zendmast van IJsselstein weer omgetoverd tot de ‘Grootste Kerstboom’. De lampjes zijn dan tot 6 januari 2019 te zien in de omgeving van de zendmast.

Bliksem

Vorig jaar kon de verlichting van de Grootste Kerstboom niet in gebruik worden genomen door een blikseminslag. De elektronica was door de bliksem zodanig beschadigd dat 70 tot 80% van de lampen niet kon branden. Daarop is besloten om de lampjes niet aan te steken en is de zendmast op een alternatieve manier belicht.

Nieuwe verlichting

Dit jaar neemt de stichting achter de Grootste Kerstboom nieuwe verlichting in gebruik. Er gaat gebruik worden gemaakt van 120 nieuwe lampen van het type OSRAM HQL LED.  “Specialisten van hoofdsponsor Ampco Flashlight Rental hebben samen met een groep enthousiaste vrijwilligers voor een passende armatuur gezorgd. Hierdoor is de Grootste Kerstboom bij goed weer vanaf tientallen kilometers afstand te zien.“, aldus de
stichting.

Ontstekingsprogramma met Glennis Grace

De ontsteking op zaterdagavond 8 december zal uitbundig worden gevierd in IJsselstein. Het programma begint om kwart voor acht met gezellige muziek van DJ Silvan, gevolgd door een optreden van de IJsselsteinse zanger Dennis Baars. De Dansgroep Jos Dolstra danst in de aanloop naar de ontsteking. De officiële druk-op-de-knop is om tien over half negen. Zodra de Grootste Kerstboom weer volledig straalt, rond kwart voor negen, betreedt Glennis Grace het podium.

Bron mediamagazine.nl

 

 

image.png

Foto (C) Petra van Wijk

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.