Ga naar inhoud

Luistercijfers: Radio 10 trots op plek in top 3


dreka

Aanbevolen Berichten

Luistercijfers: Radio 10 trots op plek in top 3.

radio10.jpg

Radio 10 is na 538 en NPO Radio 2 de populairste zender van Nederland. De directeur van Radio 10 is trots op deze prestatie.

Flinke stijging

In één jaar tijd stijgt het aandeel in de doelgroep 10+ met  43%, van 6,9% naar 9,9%. In september-oktober’18 bereikte de zender met de grootste hits aller tijden 2,1 miljoen luisteraars. Dat zijn een half miljoen luisteraars meer ten opzichte van dezelfde meetperiode vorig jaar. Dit blijkt uit de luistercijfers die vandaag door NLO/GfK zijn gepubliceerd.

“Trots”

Roland Snoeijer, radio director Radio 10, is zeer content met de luistercijfers van zijn radiozender: ‘We hebben hier maar één woord voor: Trots! Trots dat we een plek in de top drie veroverd hebben, trots dat de nieuwe programmering aanslaat bij de luisteraars en trots dat marktaandelen van de ochtend- en middagshow blijven groeien.”

Ochtend en middag

In het tijdvak van Gerard Ekdom (06:00-10:00 uur) stijgt het marktaandeel in één jaar tijd van 7,6% naar 12,7% in de doelgroep 30-59 jaar. Het programma ‘Somertijd’ heeft een recordaandeel van 13,8% in dezelfde doelgroep en is het best beluisterde middagprogramma bij de doelgroep mannen 30-59 jaar.

Radio 10 maakt samen met Radio 538, Sky Radio en Radio Veronica onderdeel uit van Talpa Radio.

Bron mediamagazine.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.