Ga naar inhoud

Verstappen 'positief verrast' over vorm in Abu Dhabi


dreka

Aanbevolen Berichten

Verstappen 'positief verrast' over vorm in Abu Dhabi.

323812.jpg

Max Verstappen is positief verrast over de prestaties van de Red Bull RB14 op de eerste dag in Abu Dhabi. De Nederlander was de snelste in de eerste training en noteerde de tweede tijd tijdens de tweede oefensessie.

"Ik had meteen een goed gevoel in de auto", vertelde Verstappen na de tweede training achter de Red Bull-garage. "Vanaf de eerste run had ik weinig te klagen. De wagen deed het erg goed in het merendeel van de bochten. Het is altijd prettig om zo aan een weekend te beginnen. Zowel tijdens de korte als lange runs werkte de auto prima."

De vijfvoudig Grand Prix-winnaar had tijdens de tweede sessie een momentje op de nieuwe hoge kerbstones bij de twintigste bocht. Verstappen, die met zijn vloer over vrijwel de gehele lengte van de rand schuurde, zegt geen problemen te hebben met het feit dat de oranje richel daar is aangebracht: "Ik begrijp waarom hij er ligt en eerlijk gezegd is het ook beter zo omdat je anders met de limieten van de baan gaat spelen. Ik ging er ietsje overheen, maar dat kan een keer gebeuren. Gelukkig was het maar een klein moment en was er geen zware schade."

Op de vraag of er nog andere verrassingen waren tijdens de eerste dag op het Yas Marina Circuit, antwoordde de Limburger: "Nee, of misschien alleen dat ik positief verrast was over de auto, wat altijd een goed teken is."

Bron gpupdate

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.