Ga naar inhoud

Den Haag FM haalt 14.228 kado’s op voor Sintvoorieder1


dreka

Aanbevolen Berichten

Den Haag FM haalt 14.228 kado’s op voor Sintvoorieder1

denhaagfm.jpg

De grote inzamelingsactie van lokale omroep Den Haag FM uit Den Haag voor de Stichting Sintvoorieder1 heeft ruim 14.000 kado’s opgeleverd.

“Mooi aantal”

Een ongelooflijk mooi aantal. Dit hadden we vooraf niet durven dromen.”, aldus zegt stationmanager Gerard van den IJssel van Den Haag FM. De Stichting Sintvoorieder1 verspreidt de kado’s op 5 december onder kinderen van 0 tot 18 jaar in tehuizen, opvangcentra en bij voedselbanken.

Inzameling

Inwoners, bedrijven, organisaties, verenigingen, stichtingen en politieke partijen in Den Haag doneerden afgelopen week massaal kado’s. De 100% Haagse stadsomroep Den Haag FM zond de week elke dag van 07.00 tot 23.00 uur live uit op radio en televisie vanuit Parkroad Café aan de Nobelstraat 11b, waar iedereen zijn kado live in de uitzending kon komen doneren. Behalve op de radio was de actie ook de hele dag live te zien op Den Haag TV, op de website en via de Den Haag FM-app.

“Komen en gaan”

Burgemeester Pauline Krikke opende de actieweek maandagochtend. “Sindsdien was het een komen en gaan van mensen die kado’s kwamen brengen. We hebben een aantal keren met tranen in onze ogen gestaan als er weer een gulle gever langskwam”, vertelt Van den IJssel. Aan de uitzendingen werkten zo’n dertig radio- en televisiemakers mee, waaronder een groot aantal vrijwilligers.

Bron mediamagazine.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.