Ga naar inhoud

Tesla gaat 'klokkenluider' KAPOT maken, eist $167 miljoen


dreka
 Delen

Aanbevolen Berichten

Tesla gaat 'klokkenluider' KAPOT maken, eist $167 miljoen.

image.png.f08f52f15fbe444fa6bec261b8ca3582.png

 

Terwijl Tesla deze zomer alle zeilen bijzette om zo veel mogelijk Model 3's te produceren, werd het naar eigen zeggen gesaboteerd door een medewerker. Deze Martin Tripp dacht daar anders over, en eiste na zijn ontslag $1 miljoen. Tesla slaat nu terug.

Het verhaal van de Tesla-saboteur-slash-klokkenluider was al een beetje raar, en het werd er vanuit zijn zaak niet veel beter op toen Tripp allemaal foto's en rants begon te twitteren. Inmiddels heeft de beste man zijn twitteraccount weer verwijderd, maar de rechtszaken lopen door. Uit informatie die CNBC heeft ingezien blijkt dat Tesla met een omvangrijke counter claim is gekomen: het wenst $167 miljoen van Tripp te ontvangen. Een symbolisch bedrag natuurlijk, want tenzij de man morgen de Powerball wint, zien we hem niet even honderdzestig miljoen ophoesten.

De kans dat de rechter Tesla de door Tripp gewenste $1 miljoen zal uitbetalen schatten we ook vrij klein in, te meer omdat Tripp zijn advocaten heeft ontslagen en zichzelf nu vertegenwoordigt. De zaak zal wel met een sisser aflopen.

H. Feitsma.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.