Ga naar inhoud

De Groot is er zondag weer bij, met oranje nummer


dreka

Aanbevolen Berichten

De Groot is er zondag weer bij, met oranje nummer

Geschreven door Natascha Kayser op 12 jan 2019.

image.png.cf6ea177e83e7ba47be0e5e419d62428.png

William de Groot, Ben van de Laar en Bert van Valkenburg zijn er morgen weer bij in de Dakar Rally. Met een oranje nummer, in wat al de ‘spek-en-bonen-cup’ wordt genoemd, gaat De Groot Dakar van start in de zesde etappe. “We willen die ervaring en een paar dagen in de duinen rijden toch niet missen”, vertelde William de Groot.

Op de rustdag in Arequipa werden de truck en de bemanning weer goedgekeurd voor de herstart, en voorzien van een oranje sticker. Het had wat voeten in de aarde om de DAF weer gereed te krijgen, maar met maximale inzet van de monteurs en hulp van de relaties van De Groot in Peru kwam het toch goed. “Ze zijn uitermate innovatief geweest.”

Lees ook: Herstarten heeft een prijs, merkte De Groot Dakar

“Het gaat nergens meer om, maar we willen toch graag weer aansluiten”, zei William de Groot. “Op dag 1 uitvallen geeft geen voldoening. We gaan gewoon lekker met zijn drieën rijden. Ik hoop dat we er nog vijf dagen aan vast kunnen knopen, want op die eerste dag ging het rijden en het navigeren hartstikke goed.”

Ook Gert Huzink (Riwald) en zijn snelle assistent Ed Wigman staat zondag weer aan de start, liet het team op Facebook weten. 

Bron rallymaniacs.com

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.