Ga naar inhoud

Wendy van Dijk stapt over van RTL naar Talpa


dreka

Aanbevolen Berichten

Wendy van Dijk stapt over van RTL naar Talpa.

image.thumb.png.4df093bd0a7735d63dfa9fa51fcbba06.png

Wendy van Dijk verlaat RTL en stapt over naar Talpa Network. Dit heeft het mediabedrijf van John de Mol maandagavond bekendgemaakt.

Dance Dance Dance

Daarmee keert Wendy van Dijk onder meer terug naar de zender waar het presenteren voor haar begon: SBS6. Sinds haar start op televisie presenteert Wendy van Dijk met veel succes grote programma’s en ook bij SBS6 zal zij dat doen. In ieder geval is ze te zien in het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance.

Overstap

Het is niet de eerste ster van RTL die overstapt naar het bedrijf van John de Mol. Eerder stapte Gordon, Winston Gerschtanowitz, Johnny, Lodewijk Hoekstra, Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp al over.

Wendy Multimedia

De komende vijf jaar zal presentatrice en actrice Wendy van Dijk naast haar televisiewerk bij Talpa Network ook haar online platform Wendy Multimedia uitbreiden en versterken. Hiervoor worden op verschillende vlakken nieuwe en creatieve projecten ontwikkeld.

“Veel zin in”

“Ik kijk ernaar uit om samen met Talpa Network verder te bouwen aan Wendy Multimedia, waar we vier jaar geleden succesvol mee zijn gestart,” zegt Wendy van Dijk in een persbericht. “Ik heb heel veel zin om nieuwe televisieavonturen aan te gaan bij de zender waar ik ben begonnen! Ik krijg bij Talpa Network de ruimte om op hele innovatieve manieren met de kijkers in contact te zijn. Dat is voor mij de verdieping waar ik naar op zoek was.

“Triple A-ster”

Met Wendy halen we echt een triple A-ster binnen,” zegt John de Mol. “Zij heeft zoveel ervaring, zij is zo’n grote naam. Ik heb gemerkt dat dit steeds belangrijker wordt bij het grote publiek. Ik vind het geweldig om Wendy als persoon erbij te hebben, en ik ben er ook zeker van dat wij samen grote stappen kunnen zetten om het multimedia merk Wendy nog veel groter te maken dan het nu is.

“Goed overleg”

Wendy is sinds juli 2006 één van de grote sterren geweest van RTL, waar ze onder andere The Voice presenteert. Haar overstap naar Talpa Network is in goed overleg gegaan. 

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.