Ga naar inhoud

Paul Römer legt directeurschap bij NTR neer.


dreka

Aanbevolen Berichten

Paul Römer legt directeurschap bij NTR neer.

image.thumb.png.08243dff5f61de68e9a8460858860740.png

Paul Römer zwaait per 1 maart af als directeur bij de omroep NTR. Dit heeft de omroep vandaag bekend gemaakt in een persbericht.

7,5 jaar

Römer was 7,5 jaar algemeen directeur bij de omroep zonder leden. Römer heeft zelf besloten zijn functie per 1 maart aanstaande neer te leggen.

“Tijd is rijp”

Ik heb altijd met veel plezier bij de NTR gewerkt en doe dat nog, maar ik geloof erin dat je jezelf af en toe moet vernieuwen en prikkelen. Om het moment voor te zijn dat enthousiasme omslaat in routine heb ik besloten buiten de omroep om op zoek te gaan naar een volgende stap in mijn werk. De tijd is er rijp voor. De organisatie staat er goed voor en heeft een prachtig programmapakket. Ik draag de NTR met een gerust hart over aan mijn opvolger”, aldus Paul Römer.

Hervormingen

Römer was in zijn functie als directeur van de omroep geregeld in het nieuws vanwege zijn plannen om de publieke omroep te hervormen. Zo zou de NPO moeten stoppen met reclame via STER en zouden omroepen meer moeten gaan functioneren als productiehuizen.

Het is nog niet duidelijk wat Römer per 1 maart aanstaande gaat doen.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.