Ga naar inhoud

Ferrari plant shakedown 2019-auto op Spaanse bodem


dreka

Aanbevolen Berichten

Ferrari plant shakedown 2019-auto op Spaanse bodem.

image.png.ba948fbaae7d8fd78ef02c10dca40c42.png

Ferrari heeft plannen om voor de eerste wintertest in Barcelona al een dag met de nieuwe auto voor 2019 te rijden. De Italiaanse renstal zal hiervoor een zogenaamde 'filmdag' inzetten.

Een team mag buiten de officiële testsessies om twee dagen per jaar op het circuit doorbrengen met de huidige auto, mits er niet meer dan 100 kilometer wordt afgelegd en er gebruik wordt gemaakt van de speciale demonstratiebanden van Pirelli. Deze dagen zijn eigenlijk puur en alleen bedoeld voor promotionele doeleinden, maar teams gebruiken ze aan het begin van het jaar vaak ook om te kijken of alle systemen wel probleemloos draaien, voordat er aan de eerste officiële test wordt begonnen.

Ferrari presenteert de auto, die vooralsnog de codenaam 670 draagt, op 15 februari in Maranello. Het plan is om twee dagen daarna een shakedown uit te voeren op Spaanse bodem, alvorens op 18 februari de eerste vierdaagse testweek begint op het Circuit de Barcelona-Catalunya.

Met medewerking van Scott Mitchell en Roberto Chinchero

Bron https://www.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/369509/ferrari-plant-shakedown-2019-auto-op-spaanse-bodem/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.