Ga naar inhoud

Radio Royaal keert terug in de ether, Decibel verdwijnt


dreka

Aanbevolen Berichten

Radio Royaal keert terug in de ether, Decibel verdwijnt.

image.thumb.png.0a4b47364fc772677d85288b0922c57b.png

Radio Royaal is vanaf 1 februari in de ether te horen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Radio Decibel zal uit de ether verdwijnen.

“Fris en nieuw format”

Op Radio Royaal hoor je het allerbeste uit Nederland met vooral de focus op de artiesten uit de Randstad met daarbij de allerbeste hits van de afgelopen jaren. Een fris en nieuw format. Met dagelijks gepresenteerde programma’s zoals de ochtendshow met Rick Waltmann, de lunchshow met Stefan Brau en de middagshow met Barry Brand zorgt Radio Royaal voor de beste balans tussen muziek en entertainment.”, aldus het persbericht.

Frequenties

Radio Royaal is vanaf 1 februari in Noord-Holland te ontvangen via 98.0 MHz en 98.3 MHz (nu nog Radio Decibel), in Zuid-Holland via 97.6 MHz en 98.0 MHz (nu nog RADIONL) en in Utrecht via 97.3 MHz (nu nog RADIONL) Ook is Radio Royaal vanaf 1 februari te ontvangen via DAB+ in de Randstad (kanaal 8A) via de kanalen van Radio Decibel.

Wijzigingen

Door de komst van Radio Royaal zullen er een aantal wijzigen doorgevoerd worden op FM in de Randstad. Radio Decibel is straks alleen nog online te beluisteren en via het digitale radiopakket van Ziggo (kanaal 818).

RADIONL

RADIONL verdwijnt door de komst van Radio Royaal van de 97.6 MHz in Zuid-Holland en de steunzender in Den Haag op 98.0 MHz. Vanaf 1 februari is RADIONL te beluisteren via 99.4 MHz en 99.6 MHz. Op deze frequenties is nog nu Radio Decibel te horen. In Utrecht blijft RADIONL te beluisteren via 98.5 MHz. De radiozender was sinds maart 2017 te beluisteren via de 97.6 MHz in Zuid-Holland.

“Nieuw radio avontuur”

Perry Oerlemans: “Het was tijd voor een nieuw radio avontuur. Het is daarom geweldig om dit samen te doen met een tot op het bot gemotiveerde crew”. We hebben al vele jaren met Barry gewerkt en met de toevoeging van Rick en de rest van de nieuwe crew weten we zeker dat Radio Royaal een succes gaat worden.

Niet de eerste keer

Radio Royaal was ook eerder in de Zuid-Hollandse ether te horen maar de radiozender trok op 1 januari 2016 de stekker eruit en ging verder als 8FM. Ook de uitzendingen van 8FM zijn inmiddels weer gestaakt in Zuid-Holland.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.