Ga naar inhoud

Geen nieuwsartikelen maar meer video op nieuwe website PowNed


dreka

Aanbevolen Berichten

Geen nieuwsartikelen maar meer video op nieuwe website PowNed.

image.thumb.png.769902c66fd73296333907fcecc609e7.png

De publieke omroep PowNed heeft een nieuwe website in gebruik genomen. De website bevat geen nieuwsartikelen meer maar is veel meer gefocust op video.

Video-driven

Met het nieuwe video-driven platform gooit de omroep het over een andere boeg en maakt het zich op voor ’the next big step’: de netwerkgeneratie -bovenop het huidige miljoenenbereik op social media- nóg beter bedienen.“, aldus de omroep in een persbericht.

Videocontent

Geen nieuwsartikelen meer, maar makkelijk en snel toegang tot de laatste videocontent. Via een serie afspeellijsten op de homepage kan de bezoeker vanaf nu eenvoudig zijn weg vinden naar de laatste video’s van PowNed: dagelijks verse PowNews-items, televisieprogramma’s, viral video’s en opvallende fragmenten.

Daarnaast is meer ruimte gecreëerd voor de radioprogramma’s van PowNed en gaat de omroep met de rubriek “Punt uit” zich vanaf nu richten op meer opiniërende artikelen.

Gebruiksvriendelijker

Met de vernieuwde opzet zet de omroep haar programma’s prominent in de etalage en kan de bezoeker gebruiksvriendelijk navigeren door alle online content. De vormgeving is strakker en door het behoud van de uitgesproken roze zwarte huisstijlkleuren nog altijd sterk herkenbaar voor trouwe volgers en “reaguurders”.

Pers.

Tot slot kent de nieuwe website een speciaal ingericht gedeelte voor “Pers”, waar journalisten en andere publieksvoorlichters toegang hebben tot persberichten van de omroep, maar ook een “Beeldbank” met persfoto’s en promo’s.

De website is te vinden op de vertrouwde locatie

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.