Ga naar inhoud

Henk Bres blaast ‘De Start van de Nacht’ nieuw leven in


dreka

Aanbevolen Berichten

Henk Bres blaast ‘De Start van de Nacht’ nieuw leven in.

image.thumb.png.b3cdbf2165c333e8883f809ec3d5c916.png

Henk Bres gaat weer een programma presenteren op de radio. Het programma ‘Start van de Nacht’ is vanaf 2 februari weer te beluisteren op de radio. Radio Centraal FM gaat het programma uitzenden.

Den Haag FM

Bres moest in januari van het vorige jaar stoppen met dit programma op Den Haag FM. Aanleiding voor het vertrek van Bres was zijn plek als lijstduwer op de kandidatenlijst van de PVV bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. “De omroep heeft als regel dat mensen met een officiële politieke functie niet op de zender mogen presenteren”, legde voormalig stationmanager Gerard van den IJssel van Den Haag FM destijds uit.

Definitief

Uiteindelijk werd Henk Bres fractievertegenwoordiger voor de partij in Den Haag en moest hij definitief stoppen met zijn programma op de lokale omroep. Het populaire programma is daarna nog enige tijd uitgezonden door de online radiozender Surfradio.

Radio Centraal FM

Henk Bres heeft nu aangekondigd dat zijn radioprogramma nieuw leven wordt ingeblazen bij Radio Centraal FM. Deze radiozender is te beluisteren via InternetHet programma wordt elke zaterdagnacht uitgezonden tussen 12-2 uur. Er komt ook een speciale website voor de  ‘De Start van de Nacht’. Op deze website kan het programma middels webcams gevolgd worden.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.