Ga naar inhoud

Ziggo loopt hopeloos achter: geen Ziggo GO op Apple TV


dreka

Aanbevolen Berichten

Ziggo loopt hopeloos achter: geen Ziggo GO op Apple TV.

image.thumb.png.099d8dc984e26c9e004c56d8d333cb16.png

Volgende website iCulture.nl loopt aanbieder Ziggo hopeloos achter door het ontbreken van een Ziggo GO-app voor de Apple TV. Het telecombedrijf heeft hiermee zelfs een “prijs” gewonnen: De AfknAPPer van 2018.

Ontbreken

We hebben dit jaar niet gekozen voor een app omdat hij heel slecht werkt, er niet uit ziet of een update gekregen heeft waar veel klachten over waren. Dit jaar kiezen we juist voor het ontbreken van een veelgevraagde app. Terwijl veel partijen een Apple TV-app uitgebracht hebben, loopt Ziggo hopeloos achter.”, aldus de website.

Wachten

Ziggo heeft wel al meerdere keren aangegeven dat ze bezig zijn met de Apple TV-app. “In augustus bleek al dat de Ziggo-app op Apple TV intern getest werd, maar het wachten duurt nu toch wel érg lang.”, aldus de website. Video-aanbieders als Videoland, T-Mobile, NPO Start en NLZIET hebben al wel een app voor de mediaspeler van Apple.

Interne testen nog bezig

Een woordvoerder van Ziggo liet onlangs nog weten dat deze interne testen nog steeds gaande zijn. “Zowel voor Apple TV als Android TV zijn we nu bezig met interne testen bij Liberty Global. Daarna volgen nog klant testen. Er is nog geen concrete datum te geven voor live gaan.“, aldus Roos Chaudron, woordvoerder bij VodafoneZiggo tegenover deze website vorige week.

NLZIET

NLZIET won van iCulture de prijs voor beste app voor de Apple TV. “De app maakt voor veel mensen de settopbox van televisieproviders overbodig, waardoor de Apple TV ineens een stuk aantrekkelijker geworden is. Daarnaast is de NLZiet-app in de maanden daarna regelmatig bijgewerkt, bijvoorbeeld met makkelijker zappen. Dit maakt daardoor de NLZiet-app de beste app voor de Apple TV van 2018“, aldus de website. NPO Start en Videoland wonnen de 2e en 3e prijs in deze categorie.

De volledige uitslag vind je hier.

Bron mediamagazine.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.