Ga naar inhoud

Jongste nieuwslezer aan de slag bij Radio 10


dreka

Aanbevolen Berichten

Jongste nieuwslezer aan de slag bij Radio 10.

Op Radio 10 is sinds vrijdag de jongste nieuwslezer van de landelijke radio te horen. Voortaan leest de 18-jarige Elin Stil het nieuws Edwin Diergaarde en Rob van Someren. Stil is één van de talenten die door de Talpa Radio Campus is klaargestoomd voor het grote werk.

image.png.5e4d8764d0824769febf6ce6539f3deb.png

Stil (foto) raakte op 14-jarige leeftijd besmet met het radiovirus tijdens een snuffelstage bij de lokale omroep in Groningen. Enkele maanden geleden kwam ze bij de Talpa Radio Campus terecht en ging ze onder meer nieuwslezen bij het internetstation XM The Talent Station.

Begin december maakte Stil haar debuut als nieuwslezer op de landelijke radio en mocht ze de hoofdpunten lezen tijdens Somertijd. Sinds afgelopen vrijdag is Stil vaste nieuwslezer op Radio 10.

Tijdens mijn eerste rondleiding bij Talpa kwam ik Rob van Someren tegen”, vertelt Stil aan Shownieuws. “Hij zei toen tegen mij dat ik bij hem mocht komen nieuwslezen als ik daar klaar voor was.”

Naast Stil was er afgelopen vrijdag ook een andere nieuwe stem te horen tijdens het nieuws. Annemarie Bruning las het nieuws op onder meer Radio 538. Bruning is bekend als presentator van Hart van Nederland op SBS6. Daarvoor presenteerde ze het weer en het verkeer tijdens Goedemorgen Nederland op NPO1. [Radio.NL]

Bron radio.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.