Ga naar inhoud

Nieuw sportpakket wordt geen “gratis extra” voor Vodafone/Ziggo-abonnees


dreka

Aanbevolen Berichten

Nieuw sportpakket wordt geen “gratis extra” voor Vodafone/Ziggo-abonnees.

image.thumb.png.5e2c8a8cdb586a34ae401fb8dedec394.png

Het nieuwe sportpakket dat Ziggo deze week introduceerde komt niet beschikbaar als gratis pakket voor abonnees die zowel diensten van Ziggo als Vodafone afnemen. Dit heeft een woordvoerder van VodafoneZiggo tegenover deze website bevestigd.

Sportpakket

Ziggo introduceerde deze week een nieuw extra televisiepakket met daarin alle televisiezenders FOX Sports Eredivisie en Ziggo Sport Totaal. De bundel is voor 19,95 euro per maand beschikbaar.

De aanbieder biedt hiermee een pakket voor klanten die het slot van de Eredivisie willen volgen en de start van het nieuwe F1-seizoen met Max Verstappen op 17 maart. De nieuwe sportbundel met daarin de zes Ziggo Sport Totaal kanalen en drie kanalen van FOX Sports Eredivisie.

Geen gratis Extra

Abonnees van Ziggo en Vodafone die diensten afnemen bij beide bedrijven kunnen momenteel onder andere Ziggo Sport Totaal als gratis extra pakket afnemen.

De nieuwe sportbundel met daarin naast Ziggo Sport Totaal ook FOX Sports Eredivisie zal echter niet beschikbaar komen als gratis extra. “Deze bundel komt niet als gratis extra voor Vodafone telefonie-abonnees“, aldus Roos Chaudron, woordvoerder VodafoneZiggo tegenover website.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.