Ga naar inhoud

Andere Tijden-aflevering bekroond door Nederlandse Sport Pers


dreka

Aanbevolen Berichten

Andere Tijden-aflevering bekroond door Nederlandse Sport Pers.

image.png.32d5c39e850855bb0b16ea1647bef836.png

Het onderzoeksverhaal van de Volkskrant en Andere Tijden Sport over een in 1985 verdwenen koffertje met urinestalen van schaatsers, is door de Nederlandse Sport Pers (NSP) maandag gekozen tot beste sportnieuwsverhaal van het jaar.

Volkskrant-verslaggevers Maud Effting, Willem Feenstra en Mark Misérus onthulden in november, samen met Kees Jongkind van Andere Tijden Sport, dat de KNSB in 1985 de verdwijning van urinestalen van schaatsers Yvonne van Gennip en Ria Visser in de doofpot had gestopt.

Een koffertje met de stalen werd op de slotdag van het EK van dat jaar uit het dopinglab van het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gestolen. Op het EK eindigden Van Gennip en Visser onverwachts als tweede en vierde, ondanks de concurrentie van de oppermachtige schaatsers uit Oost-Duitsland.

Hélène Hendriks, werkzaam voor Veronica en FOX Sports, werd maandag verkozen tot NSP Sportjournalist van 2018. De drone-foto van Vincent Riemersma is ook verkozen tot de NSP / Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar 2018. Pim Bijl kreeg de Sportnext Prijs voor het Sportjournalistieke Talent. [Radio.NL]

Bron radio.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.