Ga naar inhoud

Tesla faalt jammerlijk met Nederlandse Model 3's.


dreka

Aanbevolen Berichten

Tesla faalt jammerlijk met Nederlandse Model 3's.

image.png.7a475c23326db8a9b951ca07fc526771.png

Na 2,5 jaar wachten is de Model 3 eindelijk in Europa, en de eerste klanten kijken vol verwachting uit naar hun levering. Tesla maakte echter een flinke zeperd, diverse klanten kwamen gisteren naar Tilburg, maar hun beloofde Model 3 stond er niet.

Voor Elon Musks Europese organisatie houdt de logistieke keten kennelijk op zodra een boot zijn Tesla's in de haven heeft afgezet: diverse klanten die gisteravond speciaal voor de gelegenheid naar de fabriek in Tilburg reden, konden met lege handen naar huis. Hun elektrowagens stonden nog in Zeebrugge.  Amateur hour.

De eerste boot met hierin naar schatting 1.400 Model 3's (en 350 Model S'en) bereikte op 5 februari de haven van Zeebrugge. Je zou zeggen dat dit Tesla voldoende tijd geeft om ze op transport naar Tilburg te zetten, en de wagens nog even op te poetsen alvorens de eerste klanten ze komen halen. Maar nee, ook bij de aflevering van de auto's moet kennelijk het just-in-time-principe gehanteerd worden. Op Twitter lezen we verhalen van een ophaaltijd die van 19:00 naar 21:00 uur werd verschoven, om vervolgens helemaal afgeblazen te worden. "Komt u morgen maar terug, mevrouwtje". Wij kunnen niet achter de schermen kijken, maar echt professioneel komt het niet over.

Instant update: de snurkers van Tesla waren gewoon 'vergeten' voldoende transport te regelen, volgens deze forumpost: (maar u weet natuurlijk net als wij dat dit een complot van de fossiele industrie is) 

"Zojuist Delivery gesproken.... het is idd geen
-Firmware
-Douane
-te laat van de boot

Het is gewoon een logistiek probleem.
Probeer maar "out of the blue" 35 autotrailers te regelen, die een auto rit dan van 2,5 uur voor de boeg hebben.
Delivery heeft 1000x excuus aangeboden en hadden dat even over het hoofd gezien...."

H. Feitsma .

Bron autobahn.eu

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.