Ga naar inhoud

Haas rijdt Max Verstappen en Red Bull dit jaar helemaal zoek.


dreka

Aanbevolen Berichten

Haas rijdt Max Verstappen en Red Bull dit jaar helemaal zoek.

image.png.b85f37ab08993873bd81f6c60851dc1b.png

Kent u het gezegde 'never get high off your own supply'? Dit is een advies dat CEO William Storey van de nieuwe Haas-sponsor Rich Energy kennelijk niet ter harte heeft genomen, want hij ziet ze vliegen.

Voor de introductie van Haas' nieuwe en epische livery voerde Raspoetin-lookalike Storey zijn rol als hype man met verve uit, door de stelling te droppen dat Haas Red Bull dit seizoen helemaal de moeder neukt. Figuurlijk dan. De ruigbehaarde drankjesverkoper deed een interview met The Sun, waarin hij stelt: "We zijn ervan overtuigd dat we Red Bull Racing in een groot aantal races kunnen verslaan in 2019."

Om vol vertrouwen te vervolgen: "Ik denk sowieso dat wij het 'coolere' team zijn en ik denk dat als we Red Bull kunnen verslaan dat dat een geweldige prestatie voor ons zou zijn. En ja, ik denk dat we dat kunnen. Dat zou natuurlijk een geweldige marketingstunt zijn." We maken ons net zo'n zorgen: zelfs áls Grosjean zijn bolide voor die van Max Verstappen weet te krijgen, stuurt hij hem toch wel ergens tegen heteinde de muur in en krijgt Ericsson weer de schuld. Over de bolide zegt Storey: "Onze auto gaat er sowieso beter uitzien dan die van Red Bull Racing". Of dat ook zo is weten we over ruim een week, maar we moeten stellen dat het kleurtje de Haas inderdaad uitstekend staat.

image.png.2a867fd265eb063053fd626a8f2a9b8d.png

H. Feitsma .

Bron autobahn.eu

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.