Ga naar inhoud

Gedachtegoed XS4ALL moet leven krijgen buiten aanbieder KPN


dreka

Aanbevolen Berichten

“Gedachtegoed XS4ALL moet leven krijgen buiten aanbieder KPN”

image.thumb.png.9b5838f7a1d79aef94b1bb20cad0e8ea.png

De actiegroep voor behoud van aanbieder XS4ALL is bezig met een plan om de Internetprovider een leven te geven buiten aanbieder KPN. Dit heeft de actiegroep bekend gemaakt op haar website.

KPN gaat besluit niet terugdraaien

Ondanks de meer dan 50.000 steunbetuigingen voor behoud van het merk XS4ALL ziet het er niet naar uit de KPN haar besluit om het merk op te heffen gaat terugdraaien. “Er wordt door KPN nú al gesproken over het mogelijk opheffen van specifieke XS4ALL-producten, het personeel wíl helemaal niet mee naar KPN, en hetzelfde serviceniveau is  binnen het geheel andere type organisatie dat KPN is onhaalbaar. Ook belangrijk: de cultuurverschillen qua opvattingen over privacy en veiligheid, die voor veel klanten van groot belang zijn, zijn onoverbrugbaar.”,aldus de actiegroep.

Andere partijen

De actiegroep is bezig om een alternatief voor XS4ALL buiten aanbieder KPN op te richten. “We voeren momenteel interessante gesprekken met partijen en personen die een toekomst voor alles waar XS4ALL voor staat búiten KPN om willen helpen realiseren. Daarbij kijken we onder andere naar hoe zoveel mogelijk personeel eventueel een plek kan krijgen. We onderzoeken hoe en welke internetproducten we daarbij zouden moeten aanbieden, gericht op de kómende 25 jaar internet in Nederland.”. Ook wordt er door de actiegroep nagedacht over de klantenservice en de ideologische waarden waar de provider voor staat.

Ziggo?

Het is niet duidelijk met welke partijen de actiegroep aan het onderhandelen is. Een mogelijkheid is om als nieuwe provider actief te worden op het kabelnetwerk van VodafoneZiggo. De Autoriteit Consument en Markt heeft eerder aangegeven dat het netwerk van VodafoneZiggo open moet voor concurrenten.

image.png.b2c69a5f9ebf4ab9bcc769df6d46600d.png

Bron mediamagazine.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.