Ga naar inhoud

Opnames Nederlandse ‘Netflix Original’ Ares gestart


dreka

Aanbevolen Berichten

Opnames Nederlandse ‘Netflix Original’ Ares gestart.

image.thumb.png.864fb70c5d916bef4322df49f8db2001.png

De streamingdienst Netflix heeft bekend gemaakt dat de opnames zijn gestart van de serie Ares. De serie wordt de eerste Nederlandse serie van de Amerikaanse streamingdienst. Het is de bedoeling dat de serie in 2019 wordt uitgezonden door de dienst.

Rollen

Het was al enige tijd bekend dat Netflix zou gaan starten met een zogenaamde Nederlandse ‘Netflix Original’. In de serie zijn hoofdrollen weggelegd voor Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhar en Rifka Lodeizen.

Daarnaast spelen Roos Dickmann, Jip van den Dool, Steef de Bot, Janni Goslinga, Dennis Rudge, Minne Koole, Jennifer Welts en Florence Vos Weeda in de serie.

Regie

De serie is geschreven onder leiding van Michael Leendertse. Leendertse is bekend van de Nederlandse film Bankier van het Verzet. De regie wordt uitgevoerd door Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn.

Psychologische horrorserie

De serie Ares zal bestaan uit acht afleveringen. Het wordt een psychologische horrorserie over twee beste vrienden die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in Amsterdam.

Het persbericht van Netflix vind je hier.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.