Ga naar inhoud

Pubermeisje (13) maakt joyride over de A4


dreka

Aanbevolen Berichten

Pubermeisje (13) maakt joyride over de A4.

image.png.7895519bd74a8fd71768bffb534cbc8a.png

Kleine kudtkinderen die de auto van hun ouders pikken voor een zelfstandig ritje, het komt vaker voor. Het geval dat de politie Amsterdam gisteravond bezighield was echter redelijk uniek.

Een slechte vertegenwoordiging van vrouwen komt niet alleen in de top van het bedrijfsleven voor, ook in de criminaliteitsstatistieken presteren vrouwen hopeloos ondermaats. Een 13-jarig meisje uit Amsterdam besloot door het glazen plafond te breken, en pikte na bonje thuis de sleutels van de Chrysler Grand Voyager van paps en mams.

De politie kwam het meisje al vrij vlot op het spoor, ze spotten haar op de A4 bij het brugrestaurant in Hoofddorp. Omdat ze duidelijk 'nog geen goede controle had over het voertuig' blokkeerde de politie het achteropkomende verkeer. Helaas gaf de puberende meid geen gehoor aan het volgteken. In de woorden van de landelijke Eenheid Noordwest: "Helaas wilde het meisje niet helemaal meewerken waardoor wij voor korte tijd de twee rechter rijstroken fysiek hebben moeten afblokken." 

Uiteindelijk werd de powervrouw in de dop bij Leidschendam aangehouden - zo te zien door een snelle plofkraak-interventie-Audi - en met haar ouders herenigd op het politiebureau in Amsterdam. Het zal vast nog een gezellige avond geweest zijn.

H. Feitsma
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.