Ga naar inhoud

Onze wietkwekerij oprollen? Dan jullie politieauto in brand


dreka

Aanbevolen Berichten

Onze wietkwekerij oprollen? Dan jullie politieauto in brand.

image.png.e176fdeea26b312e3438b86af6e38b72.png

Een wietkwekerij is een lucratieve business, maar helaas voor de mensen die hem runnen ook een illegale business. In Voorburg rolde de politie gisteravond een plantage op, maar toen ze terug wilden rijden bleek hun voertuig uitgebrand. Wat toevallig.

Hoewel een direct verband tussen de brandende auto en het oprollen van de kwekerij onderzocht moet worden, kunnen we wel stellen dat de dader geen grote fan is van de politie, en dat hij/zij bovendien over een redelijke dosis lef beschikt. De verklaring van de politie:

"Agenten waren in eerste instantie ter plaatse in de Van Everdingenstraat om een hennepkwekerij te ontmantelen, die was ontdekt in een woning. Zij waren hier druk mee bezig toen rond 23:00 uur bleek dat de politieauto die zij verderop in de straat hadden geparkeerd in brand stond. Omdat er in de buurt van de auto een brandend voorwerp werd gezien gaat de politie er vanuit dat de brand is aangestoken."

Mensen die getuige waren of meer weten worden opgeroepen zich te melden. MIsschien een schrale troost: het betrof een oude Touran, en geen nieuwe B-Klasse. Hebben moderne politievoertuigen eigenlijk ook een dashcam?

H. Feitsma.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.