Ga naar inhoud

Renault onthult verbeteringen die ambities in 2019 faciliteren


dreka

Aanbevolen Berichten

Renault onthult verbeteringen die ambities in 2019 faciliteren

16-02-2019 11:00
door Michael
 
image.png.6f6acd63340cbe69bbd9ac9c1cd7c0bc.png

 

 

Volgens Nick Chester, technisch directeur van chassisontwikkeling bij het F1-team van Renault, is de formatie in de afgelopen winter druk bezig geweest met het maximaliseren van de efficiëntie en effectiviteit van de afdeling.

 

Om het gat met de top-drie te dichten in 2019,  moet het fabrieksteam van Renault alle zeilen bijzetten qua verfijnen en versnellen van de processen die behoren tot de ontwikkeling van het chassis en de krachtbron.

“De capaciteit van het hele team is verhoogd”, onthulde Chester in de berichtgeving van Formula Rapida. “De huidige infrastructuur is van het hoogste niveau, met betere machinale centra voor de chassisontwikkeling waar wij beter op elkaar afgestemd kunnen werken”, vervolgde hij.

“Onze windtunnel is verder verbeterd. Ter plekke kunnen onderdelen ook geverfd worden, waardoor wij langer kunnen doorwerken en toch de gewenste kwaliteit bewerkstelligen.”

“Door de gehele fabriek zijn verbeteringen doorgevoerd, tegelijkertijd nemen wij nieuw personeel aan om de technische capaciteit te vergroten", aldus Chester.

Bron gpblog.com

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.