Ga naar inhoud

Boef boekt Lamborghini, maar is niet in overtreding. How can this?


dreka

Aanbevolen Berichten

Boef boekt Lamborghini, maar is niet in overtreding. How can this?

image.png.a78f0513a7472ee2e0fe7b17fbc998e1.png

Mocht u een van de 1,2 miljoen Insta-volgers van rappert Boef zijn, dan hebt u misschien ook de video gezien waarin hij in een groene Lambo rijdt. Dit is - ondanks zijn 18 maanden rijontzegging - volkomen legaal.

Dat Boef wegens een paar - zeer belegen - vergrijpen onlangs op het strafbankje zat, is zeer breed uitgemeten. De 25-jarige artiest kreeg 6.500 euro boete en een rijontzegging van 30 maanden, waarvan 12 voorwaardelijk. Kortom: Boef mag zich tot medio 2020 laten chauffeuren door Fred Teeven.

Hij was deze week via een van zijn Insta Stories echter gewoon weer achter het stuur te spotten, geheel in stijl in een groene Lambo. Dat kan twee dingen betekenen: of Boef is te dom om te poepen, of hij is in hoger beroep gegaan. Het blijkt het laatste: zijn advocaat bevestigt tegen Boulevard dat een hoger beroep loopt, en dus staat Boef volstrekt in zijn recht om een auto te besturen. De straf kan immers nog veranderen, zowel in zijn voor- als in zijn nadeel.

Het risico is dus wel dat 18 maanden 30 maanden worden, maar voor nu kan er gewoon weer gereden worden. We adviseren meneer Boef wel om het even rustig aan te doen met de plankgas-filmpjes. Aan de andere kant: filmpjes zijn niet altijd hard bewijs voor misdragingen, zoals we in dit topic al aanstipten. Het kan dus zomaar dat monsieur Boef uiteindelijk vrijuit gaat.

H. Feitsma.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.