Ga naar inhoud

EINDELIJK. De Willliams FW42 rijdt.


dreka

Aanbevolen Berichten

EINDELIJK. De Willliams FW42 rijdt.

image.png.1fb5ebc03f9e8e532d5bde30a0f64ee7.png

Het kostte tweeënhalve dag vertraging en onherstelbare imagoschade, maar ROKiT Williams Racing heeft eindelijk een bolide op de testbaan in Barcelona. George Russell bijt het spits af.

We denken niet dat een serieus team in de Formule 1-geschiedenis zich ooit meer geblameerd heeft dan Williams dit jaar. In de wandelgangen gonst het van ontslag van de technische man Paddy Lowe, maar de vraag is of we niet meer naar het (gebrek aan) leiderschap van Claire Williams moeten kijken. Hoe het ook zij, de coureurs kunnen - na dagen werkeloos aan de zijlijn te hebben gestaan - eindelijk meters maken.

Getuige deze foto is de auto vannacht naar Barcelona gevlogen, George Russell neemt als eerste plaats in de FW42, hoogstwaarschijnlijk na de lunch. Hieronder een kleine tijdlijn, en een grafische voorstelling die we - na lang rekenwerk - konden maken van Williams' eerste dagen in Barcelona.

Instant update. Het is 14:28 uur, en George Russell rijdt de eerste meters met de nieuwe Williams.

H. Feitsma .

Bron autobahn.eu

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.