Ga naar inhoud

Open Uitzending gemist werkt niet meer.


dreka

Aanbevolen Berichten

Hallo

Sinds kort werkt open uitzending gemist niet meer door het toedoen van NPO op onze plug-in op de ontvangers , waar wij wel aandeelhouder van zijn omdat wij nog steeds luister en kijkgeld betalen via de belasting, en deze NPO  ook nog eens 88 miljoen Subsidie beurt , dit komt hoogstwaarschijnlijk door dat ze DRM aangezet hebben , Een soort codering , dus als je wilt kijken , moet je weer betalen, ze hebben daar nooit genoeg , ik volg dit topic via OpenPli forum, het is mogelijk om een petitie te tekenen om dit weer werkend te krijgen.

OpenPli/ openuitzending gemist.

( NPO, maak downloaden weer mogelijk.)

 ( Download tools voor de NPO werken sinds 1 maart '19 niet meer. Naar verluid komt dit omdat de NPO gekozen heeft DRM in te schakelen. Dit schaadt een hoop mensen die geen andere opties hebben om programma's terug te kijken. )

Hieronder is het mogelijk om de petitie te tekenen tegen de NPO tekenen.

NPO, maak downloaden weer mogelijk voor Openuitzending gemist

https://petities.nl/signatures/rETsTNDcdjSiknWtgb3pAkh1/confirm

Succes dreka

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb getekend , die publieke omroepen , moeten eens gaan doen , waar ze voor zitten , en niet de betaler laten barsten, 88 miljoen subsidie  beuren ze , en nog hebben ze niet genoeg, gooi die groot verdieners en inleen bureaus, afgekeurde politici , eruit en stop met die oeverloze praat programma's waar alleen de presentator beter van word, en maak eens wat leuks , maar dat hebben ze de laatste jaren de nek omgedraaid .helaas.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.