Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
dreka

Verstappen: "Lastig te zeggen waar we nu staan"

Aanbevolen berichten

Verstappen: "Lastig te zeggen waar we nu staan.

image.png.1af4084bc8ea6bfb6f1b33109674b276.png

Max Verstappen is tevreden over hoe het voorseizoen is verlopen, maar wilde zich donderdag in de officiële persconferentie voor de Grand Prix van Australië niet aan voorspellingen wagen.
"We zullen zien", zei de Nederlander. "We hadden een erg goede wintertest. Er waren niet al te veel problemen en ik was blij met hoe iedereen met elkaar samenwerkte, wat erg belangrijk was."

Verstappen spreekt van een goede start met Honda als motorpartner. "Ik heb de meeste geplande ronden kunnen rijden, dus dat was zeer positief. Waar we staan wat betreft performance is op het moment lastig te zeggen."

"Ik heb uiteindelijk geen performance runs gedaan, maar we zijn tevreden over het gedane werk. Het kan natuurlijk altijd beter, maar we komen er wel achter waar we aan het begin van het seizoen staan." Verstappen is goed te spreken als hij in de garage om zich heen kijkt: "Iedereen erg gemotiveerd, positief en gefocust op het werk."

Nieuw is dit seizoen dat er een punt voor de snelste raceronde wordt gegeven. "Dit kan leuk zijn, maar het kan ook tegen je werken als je om de titel aan het vechten bent. De tijd zal leren hoe het precies uitpakt, maar het is wel iets waar je een beetje mee kunt spelen."

Bron gpupdate.net.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
Log in om dit te volgen  

×