Ga naar inhoud

Gemengde gevoelens bij Steiner: "Maar positieve overheerst


dreka

Aanbevolen Berichten

Gemengde gevoelens bij Steiner: "Maar positieve overheerst.

image.png.45ec20668fab7793b8747ac0f771d2c9.png

Günther Steiner, de teambaas van Haas F1, kijkt met ietwat gemengde gevoelens terug op de openingsrace in Australië. Er zijn weliswaar acht punten verdiend, maar er viel ook een wagen uit.

Haas zat er goed bij aan de start van de eerste Grand Prix dit jaar. Het Amerikaanse team begon op de derde en vierde rij en eindigde eenmaal in de top tien. Kevin Magnussen wist zijn positie goed te verdedigen tegen de rits aan achtervolgers, maar voor Romain Grosjean liep het minder goed af na een mislukte pitstop. De uitvalbeurt van de Fransman plaatste Steiner terug in de tijd, naar dezelfde race een jaar eerder.

"Ik heb gemengde gevoelens zoals je wel kunt verwachten", begint hij tegen Motorsport.com. "Laten we met het positieve beginnen. Je bent competitief in de race want je hebt een fantastische wagen; we kwalificeerden ons op P6 en P7, we eindigden zesde en haalden acht punten, wat acht punten meer is dan vorig jaar. Tegelijkertijd is het negatieve daaraan dat het er veel meer hadden kunnen zijn."

De pitstop waardoor Grosjean lange tijd stilstond en zich uiteindelijk genoodzaakt zag zijn wagen stil te zetten, was voor het team een déjà vu naar maart 2018. Toen vielen beide wagens uit na een mislukte bandenwissel en ging Haas met lege handen naar huis. "We verloren nu zeven seconden en daar was de race al verloren. Zelfs als Grosjean niet uitviel, was hij niet meer in de punten gekomen. Het wiel viel er niet af zoals vorig jaar, maar na vijftien ronden brak er een wielmoer af. Maar je zult me niet in tranen zien, want het positieve overheerst. We weten hoeveel potentie er in de wagen zit, die constant een goede balans heeft. Nu het maximale eruit zien te krijgen. Beide rijders deden het ook heel goed dit weekend."

Met medewerking van Adam Cooper .

Bron gpupdate.net.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.