Ga naar inhoud

HWA Racelab met Stoffel Vandoorne op zoek naar verder succes.


dreka

Aanbevolen Berichten

HWA Racelab met Stoffel Vandoorne op zoek naar verder succes.

Posted by Willy Bouchez | mrt 20, 2019 | #Hoofdnieuws, Formule E.

image.thumb.png.f970ab3d07a95e8e2ec5e365c09b708f.png

(foto: ©Jens Monnens)

Voor Stoffel Vandoorne werd het in Hong Kong zijn eerste pole en het team HWA Racelab ging naar huis met de eerste punten in het ABB FIA Formula E kampioenschap in de zak. Het team wil in het Chinese Sanya op zoek naar verdere successen.

Stoffel Vandoorne en Gary Paffett toonden in de kwalificatie van de E-Prix in Hong Kong aan dat ze in staat waren een perfecte ronde neer te zetten en een goede startpositie te halen. Ze zijn in staat het tempo van de koplopers aan te houden en HWA Racelabs wil nu zijn puntentotaal aandikken op het Chinese stratencircuit in Sanya.

Ik was nog nooit in Sanya”, vertelt  Stoffel Vandoorne, “maar de locatie in een vakantiepark lijkt me wel zeer leuk. De Formula E komt er voor het eerst en het circuit is dus nieuw voor iedereen. Er zijn lange rechte stukken in verwerkt en dat bemoeilijkt het energiebeheer. Ons tempo in de kwalificatie was zeer goed in Hong Kong, ik haalde er de pole. Ik hoop op mijn elan door te gaan maar er bestaat daartoe geen garantie. We concentreren ons in Sanya op onze prestaties in de race en op het afleggen van een raceweekend zonder problemen. Daarna zien we wel wat er verder van komt.”

Bron autobahn.eu

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.