Ga naar inhoud

Tankwagen met wijn kantelt op A2, vrijmibo's overal afgelast.


dreka

Aanbevolen Berichten

De druiven zijn zuur 

Tankwagen met wijn kantelt op A2, vrijmibo's overal afgelast.

image.png.58c6a2d53b13f3cf855a8d320349fa0b.png

Mocht u als doorgewinterde alcoholist op dit vroege ochtenduur al trek hebben in een lekkere Chateau Asfalte, dan adviseren we u koers te zetten naar de A2 bij Vianen. Een tankwagen met gefermenteerd druivenvocht ligt er op zijn kant.

Na de uilen van Minerva volgen de druiven van Dyionisos. Bij een ongeval met drie voertuigen onder mistige omstandigheden, dolf een met wijn gevulde tankwagen vanochtend vroeg het onderspit op de A2 Den Bosch - Utrecht. Gevolg: drie rijstroken afgesloten ter hoogte van Vianen en een flinke ravage. Over het lot van de chauffeur is niets bekend, maar we hebben goede hoop dat hij (m/v) zijn cabine is uitgeklommen. 

Als reactie op het gruwelijke voorval zijn in heel Nederland uit solidariteit vrijmibo's afgelast. Gaat u vanmiddag tóch afpilsen, gooi dan een beetje gerstenat op de werkvloer ter nagedachtenis aan deze gevallen hectoliters. Foto's via Weginspecteur Wim.

H. Feitsma .

Bron autobahn.eu

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.