Ga naar inhoud

F1 stap dichter bij invoering nieuw reglement


dreka

Aanbevolen Berichten

F1 stap dichter bij invoering nieuw reglement.

image.png.28504381f6f3d09dd41517b7ec1e84f4.png

De Formule 1 is dinsdag een stap dichter bij het invoeren van een nieuw reglement gekomen. Regelgevers en stakeholders van de sport kwamen in Londen samen voor een cruciale bijeenkomst over de toekomst van de sport.

Bijna een jaar geleden werden in Bahrein de globale plannen voor een technische, sportieve en financiële revolutie gepresenteerd. De FIA en eigenaren van de sport werkten daarna verder aan het plan en dat werd dinsdag voor het eerst getoond aan de leden van de Strategy Group en de F1 Commission. Gedurende de presentatie zijn de nieuwe technische en sportieve reglementen uit de doeken gedaan, zijn er meer details gegeven over het motorreglement, de invoering en handhaving van het budgetplafond en de verdeling van inkomsten.

In een verklaring op de officiële website van de Formule 1 wordt 2021 beschreven als een "nieuw hoofdstuk in een illustere geschiedenis" en staat vermeld dat "het kampioenschap een stap dichter bij de reglementen voor 2021 is gekomen" na de bijeenkomst van dinsdag. Dit alles wordt gedaan met het doel om de races in de toekomst spannender te maken en de Formule 1 op zakelijk vlak duurzamer te maken.

Het gebrek aan specifieke informatie van zowel de FIA als F1 duidt erop dat er geen stemmingen gehouden zijn over de nieuwe reglementen. Enkele teambazen hebben eerder al laten weten dat een definitief reglement niet voor het eind van het jaar gereed zal zijn.

Met medewerking van Scott Mitchell .

Bron gpupdate.net.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.