Ga naar inhoud

Qmusic haalt Joe naar Nederland


Aanbevolen Berichten

Qmusic haalt Joe naar Nederland.

Geen grap: Qmusic heeft er een broertje bij. Maandag is de digitale radiozender Joe van start gegaan in Nederland. In België bestaat Joe op 1 april precies 10 jaar. Een mooi moment om Joe internationaal uit te breiden.

Qmusic haalt Joe naar Nederland

Net als in Vlaanderen draait ook de Nederlandse Joe herkenbare muziek van de jaren '80 tot nu. Het format lijkt daarmee op Radio 10. Als opening werd vanochtend een gezamenlijke ochtendshow in Nederland en Vlaanderen uitgezonden.

Joe is in België al jaren een sterke radiozender voor een wat meer volwassen doelgroep,” aldus Dave Minneboo, Programmadirecteur Qmusic Nederland. “Joe richt zich op de frisse veertiger en draait herkenbare hitmuziek van de jaren '80 tot nu. We zien dit als een mooie uitbreiding van ons radio-aanbod.”

Van Roekel in de ochtend
Erik van Roekel, die in het weekend te horen is op Qmusic, gaat de ochtendshow van Joe voor zijn rekening nemen. Elke werkdag tussen 7 en 9 uur is hij te horen op de nieuwe zender. Van Roekel deed in 2011 mee aan het Q-college, een opleidingstraject van Qmusic voor jong talent. Hij kwam als winnaar uit de bus en kreeg zijn eigen programma in de nacht en later in het weekend.

Ik heb heel veel zin om de ochtendshow van Joe voor mijn rekening te nemen en de luisteraars wakker te laten worden met muziek die iedereen kent en waar ik zelf ook veel van hou,” aldus Van Roekel. “Het is heel leuk en spannend om als dj bij de start van een nieuwe zender betrokken te zijn!”

Alleen online
Vooralsnog is Joe in Nederland alleen via internet te ontvangen. Waarom het station niet op de plek van Qmusic Non-stop op DAB+ is gezet, is onduidelijk. [Radio.NL]

Bron radio.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.