Ga naar inhoud

Ook in België gooien providers de prijzen omhoog.


 Delen

Aanbevolen Berichten

Ook in België gooien providers de prijzen omhoog.

modem.jpg

Niet alleen in Nederland verhogen de internetproviders hun tarieven. Ook bij onze zuiderburen gaan de prijzen de komende maanden omhoog.

KPN en Ziggo

In ons langs kondigde de twee grootste providers van het land, KPN en Ziggo, de afgelopen maanden forse prijsverhogingen aan. Bij aanbieder KPN gaan niet alleen de prijzen omhoog: bij het televisie-aanbod van de aanbieder verdwijnen per juni populaire zenders als FOX, 24 Kitchen en National Geographic.

België

Niet alleen in Nederland gaan de abonnementsprijzen voor televisie en Internet omhoog, ook bij in België is dit het geval. De aanbieder VOO, vooral actief in Wallonië kondigde een prijsverhoging aan van ongeveer 1,50 euro per maand. Ook aanbieder Scarlet heeft inmiddels een prijsverhoging aangekondigd van 1 euro per maand. De verwachting is dat aanbieders Telenet en Proximus in de loop van dit jaar ook met prijsverhogingen zullen komen.

“Telecommarkt functioneert niet”

De Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop geeft aan dat de Belgische telecommarkt niet functioneert. “De nieuwe aankondigingen van prijsverhogingen bij VOO en Scarlet bevestigen voor ons de vaststelling van opeenvolgende prijsstijgingen bij de grootste spelers op de markt. Voor ons is dit een duidelijk teken van een markt die niet functioneert door onvoldoende concurrentie en meerdere belangenconflicten.”, aldus de organisatie op haar website.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.