Ga naar inhoud

België: Telenet verhoogt abonnementsprijzen per 1 augustus.


Aanbevolen Berichten

België: Telenet verhoogt abonnementsprijzen per 1 augustus.

afstandsbediening.jpg

Telenet verhoogt haar abonnementsprijzen. De Belgische aanbieder van radio, televisie en Internet verhoogt per 1 augustus de tarieven met 1,87% procent per maand.

Verhoging

De Belgische aanbieder verhoogt de prijzen van alle vaste, maandelijkse abonnementskosten van internet, digitale en analoge tv, mobiele en vaste telefonie met 1,87%. “De prijsaanpassing is gebaseerd op de stijging van de afgevlakte gezondheidsindex, die het Federaal Planbureau verwacht“, aldus de aanbieder.

Abonnementen Telenet

Onder meer de abonnementsvormen Wigo, Whop, Whoppa, Yugo, King en Kong vallen onder de prijsverhoging. De entertainmentpakketten Play, Play More en Play Sports gaat niet in prijs omhoog. Alle informatie over de nieuwe abonnementsprijzen bij Telenet is te vinden op de website van de aanbieder.

VOO en Scarlet

Telenet is niet de enige provider in België die haar abonnementsprijzen verhoogd. De aanbieder VOO, vooral actief in Wallonië kondigde een prijsverhoging aan van ongeveer 1,50 euro per maand. Ook aanbieder Scarlet heeft inmiddels een prijsverhoging aangekondigd van 1 euro per maand.

“Telecommarkt functioneert niet”

De Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop geeft aan dat de Belgische telecommarkt niet functioneert. “De nieuwe aankondigingen van prijsverhogingen bij VOO en Scarlet bevestigen voor ons de vaststelling van opeenvolgende prijsstijgingen bij de grootste spelers op de markt. Voor ons is dit een duidelijk teken van een markt die niet functioneert door onvoldoende concurrentie en meerdere belangenconflicten.”, aldus de organisatie op haar website.

Bron mediamagazine.nl

  • Verbaasd 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.