Ga naar inhoud

NOS stopt ondersteuning smart-tv-app voor diverse platforms


Aanbevolen Berichten

NOS stopt ondersteuning smart-tv-app voor diverse platforms.

nos.jpg

De NOS stopt de ondersteuning van haar smart-tv-app voor de platforms LG WebOS, Ziggo Horizon, Sony en Philips. De NOS blijft voor televisies van Sony en Philips wel de televisies ondersteunen die draaien op het Android-platform. Dit heeft de NOS bekend gemaakt.

“Kostbaar”

De NOS is al lang aanwezig op smart-televisies met apps en experimenten. In de afgelopen jaren hebben we gezien dat er een grote variëteit aan smart-tv’s is. Het is lastig en kostbaar om een goede gebruikerservaring te bieden op zoveel verschillende smart-tv’s.”, aldus de NOS.

NOS bezig met vernieuwen apps

Momenteel is de NOS haar apps voor smart-tv aan het aanpassen en vernieuwen. “We stellen onszelf continu de vraag: welke toestellen ondersteunen we, kunnen we hier een goede kwaliteit bieden en is het potentieel publiek groot genoeg om de investering te rechtvaardigen? In dit kader hebben we besloten om de volgende platforms te blijven ondersteunen: Samsung Tizen vanaf 2015, Android TV, Apple TV en Sony Playstation.”, aldus de NOS.

Geen ondersteuning

Ondersteuning op voor Sony (native), Philips (native), LG WebOS en Ziggo Horizon komt te vervallen. Televisies van Sony en Philips die werken met Android TV worden nog wel ondersteund door de NOS.

Voor het terugkijken van een televisie-uitzending van de NOS kunnen gebruikers ook altijd terecht in de smart-tv-app van NPO Start.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die miljoenen voor eigen inleen bedrijven en dure presentatoren die tonnen krijgen , ja dat moet ergens vandaan komen, wordt ook een zielig bedrijf, wat niets voor de samenleving meer wil doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.