Ga naar inhoud

WK voetbal voor vrouwen met Oranje Leeuwinnen uitgebreid bij NOS


Aanbevolen Berichten

WK voetbal voor vrouwen met Oranje Leeuwinnen uitgebreid bij NOS.

voebalklein.jpg

De NOS doet tot en met zondag 7 juli, van de eerste tot de laatste minuut, verslag van het WK voetbal voor vrouwen. Vijfentwintig voetbaldagen in precies een maand tijd. En via alle mogelijke platforms: televisie, radio, online en social media.

52 wedstrijden live

Alle 52 wedstrijden van het WK zijn live te zien via NOS.nl en de NOS-app. 31 duels zijn rechtstreeks te zien op televisie. Dit zijn alle wedstrijden van het Nederlands elftal, de avondwedstrijden (21.00 uur) en alle wedstrijden van de achtste finale tot en met de finale. Komende dinsdag is de eerste wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen. De dames nemen het dan op tegen Nieuw Zeeland (15.00 uur)

NOS WK-selectie

De NOS heeft de selectie voor het WK bekendgemaakt. De herkenbare NOS-stemmen van Frank Wielaard, Jeroen Elshoff, Jan Roelfs, Andy Houtkamp, Arno Vermeulen, Arman Avsaroglu en Krijn Schuitemaker verzorgen vanuit de stadions in Frankrijk het commentaar.

Analyses

Voor duiding en analyse van de wedstrijden schuiven ex-internationals Daphne Koster (139 interlands), Mandy van den Berg (90 interlands), Anouk Hoogendijk (103 interlands), Leonne Stentler (16 interlands) en Tessel Middag (44 interlands) aan. De analisten zullen afwisselend op de radio en televisie hun licht laten schijnen over de wedstrijden.

NOS Studio France

Studio France is er elke dag rond de klok van half negen. Na de 21.00 uur-wedstrijd gaat het programma door tot kwart over elf. De presentatie is in handen van Sjoerd van Ramshorst en side-kick Suse van Kleef.

Samenvattingen op YouTube

Geen tijd gehad om de wedstrijd te zien? Geen probleem. De samenvattingen van alle wedstrijden staan vliegensvlug op het YouTube-kanaal van de NOS.

NPO Radio 1

Het WK voetbal krijgt de komende maand veel aandacht op NPO Radio 1: live-verslaggeving,updates, flitsen en reportages. Met analisten in de studio en verslaggever Edwin Cornelissen in de speelsteden. Met speciaal aandacht voor Oranje, waaronder integraal verslag van de commentatoren in het stadion. Van de overige wedstrijden zijn flitsen in de lopende programmering te horen.

Meer informatie over het toernooi en het speelschema vind je hier.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.