Ga naar inhoud

Rob van Someren helpt EHBO aan ruim 60.000 handtekeningen


Aanbevolen Berichten

Rob van Someren helpt EHBO aan ruim 60.000 handtekeningen.

Medianieuws Rob van Someren helpt EHBO aan ruim 60.000 handtekeningen

In totaal hebben 60.371 mensen hun handtekening gezet onder een petitie om EHBO-les op te nemen in het voortgezet onderwijs. De petitie kwam mede tot stand op initiatief van Radio 10 deejay Rob van Someren.

De petitie werd massaal omarmd door bekend Nederland. Onder andere Paul de Leeuw, René en Natasja Froger, Wilfred Genee, Hans Kraay jr. en Giel Beelen hebben hun handtekening gezet.

Twee leerlingen, die al levensreddende handelingen op school hebben geleerd, hebben de handtekeningen namens de initiatiefnemers overhandigd aan de Tweede Kamer.

Marieke van Schaik, directeur van het Rode Kruis en Radio 10 deejay Rob van Someren waren ook aanwezig bij de aanbieding aan de Tweede Kamer. Nu het formeel aan de Tweede Kamer is overhandigd, wordt gecheckt of aan alle formaliteiten is voldaan. Daarna moet duidelijk worden wanneer het onderwerp op de politieke agenda komt en of er een politieke meerderheid te vinden is om EHBO-les op middelbare scholen in te voeren. [Radio.NL]

Naast presentator bij Radio 10 is Rob van Someren ook werkzaam bij de politie. Bekijk hieronder de beelden. [Radio.NL]

1254120688_Collagevoorbeeld1444.thumb.jpg.4b73ebe993e43ed549d8058c2fd9357d.jpg

Foto Petra van Wijk.

Bron radio.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vrijdag 21 Juni 2019 ,is er weer de jaarlijkse Somertijd BBQ in de tuin van radio 10, van 16.00 tot 19,00 we gaan het weer meemaken , feestje. :bbq:

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.