Ga naar inhoud

Kabelaar SKV komt met settopbox voor TV


Aanbevolen Berichten

Kabelaar SKV komt met settopbox voor TV.

skv.jpg

Kabelaar SKV uit Veendam komt met een speciale settopbox met interactieve mogelijkheden voor haar tv-abonnees. Hiermee zijn interactieve functies mogelijk zoals pauzeren, begin gemist, programma’s gemist en programma’s opnemen.

SKV GO

Sinds kort heeft SKV al een interactieve app voor de tablet en smartphone onder de noemer SKV GO. Hiermee was het al mogelijk om via tablet en/of smartphone te kijken naar 35 televisiezenders en diverse interactieve diensten uit te voeren.

Settopbox

Deze diensten komen nu ook beschikbaar via de televisie in de huiskamer via de nieuwe settopbox van Amino die door SKV wordt geleverd tegen betaling. Via de Elektronische Programma Gids (EPG) van SKV GO is het ook mogelijk opnames buitenshuis in te plannen en deze vervolgens thuis via de SKV GO settopbox terugkijken.

Huur

Een settopbox kost 4,50 euro per maand en er kunnen maximaal twee settopboxen worden gehuurd per abonnement. De settopbox is alleen beschikbaar voor abonnementen waar ook SKV GO is inbegrepen. SKV GO is gratis onderdeel van de TV + Internet pakketten met een snelheid vanaf 250 Mbps en van de Alles-in-1 pakketten met een snelheid vanaf 300 Mbps.

Meer informatie over het platform SKV GO vind je hier

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.