Ga naar inhoud

Lokale en regionale media actief bij Nijmeegse Vierdaagse


Aanbevolen Berichten

Lokale en regionale media actief bij Nijmeegse Vierdaagse

4daagse.jpg

Aanstaande dinsdag gaat in Nijmegen Vierdaagse weer van start. Diverse lokale en regionale media besteden uitgebreid aandacht aan dit evenement dat voor de 103e keer plaatsvindt.

Evenement

De Nijmeegse Vierdaagse wordt elk jaar gehouden in de derde week van juli in en rondom Nijmegen en wordt gezien als de grootste wandelmars ter wereld en het grootste sportevenement van Nederland met meer dan 40.000 deelnemers.

RN7

Streekzender RN7 besteedt de komende week veel aandacht aan de grootste wandelmars ter wereld. Op wandeldagen beginnen de radio- én televisieuitzendingen van de streekomroep al bij de start van de wandelaars om 4 uur ‘s ochtends. De verslaggevers zijn dan live aanwezig op de Wedren, waar dagelijks start en finish van de wandelmars zijn. RN7 is te beluisteren via diverse FM-frequenties in de regio Nijmegen en wereldwijd te zien en te beluisteren via Internet.

Klasse FM

Ook Internetzender Klasse FM zendt tijdens de Nijmeegse Vierdaagse met een speciaal programma uit. De radiozender doet live-verslag vanaf de wandelroute met sfeerverslagen en interviews. Meer informatie via de speciale website van Klasse FM voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Omroep Gelderland

Ook de regionale omroep Omroep Gelderland besteedt uitgebreid aandacht aan de Nijmeegse Vierdaagse vanaf maandag middels een liveblog op de website en app van Omroep Gelderland. Daarnaast is er een uitgebreid sfeerverslag door de verslaggevers van Omroep Gelderland langs de route en vanuit het wandellegioen te horen via Radio Gelderland. daaTV Gelderland is te zien via diverse digitale televisiepakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Gelderland

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse zendt Radio Gelderland dagelijks uit van 03.00 tot 19.00 uur. De regionale omroep begint maandag 15 juli om 9.00 uur wanneer de startbewijzen opgehaald worden en gaan door tot vrijdag 18 juli 19.00 uur als de laatste wandelaar zijn Vierdaagsekruisje heeft. Radio Gelderland is in de regio te beluisteren via FM, in een groot deel van Nederland via DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.