Ga naar inhoud

Ziggo vernieuwt firmware Mediabox Next: gebruikers klagen


vogelaar

Aanbevolen Berichten

Ziggo vernieuwt firmware Mediabox Next: gebruikers klagen

Een nieuwe firmwareversie die Ziggo heeft uitgebracht voor Mediabox Next heeft tot opschudding geleid onder veel gebruikers van de nieuwe 4K Ultra HD (UHD) tv-ontvanger.
Ziggo vernieuwt firmware Mediabox Next: gebruikers klagen

Liberty Global brengt de nieuwe tv-ontvanger in diverse landen – waaronder Nederland (Ziggo) en België (Telenet) – op de markt. Ziggo heeft onlangs de nieuwe firmwareversie 4.17 in Mediabox Next geplaatst. Liberty Global en Ziggo brengen regelmatig nieuw firmware voor deze tv-ontvanger uit. Eén van de vernieuwingen in versie 4.17 is de toevoeging van animaties bij enkele functies en menu-onderdelen.

 

Klanten klagen

En hiermee zijn veel gebruikers niet gelukkig mee. Dii blijkt uit reacties omtrent de nieuwe firmware die op diverse forums, waaronder het eigen gebruikersforum van het kabelbedrijf, te lezen is. “Ze maken van een goed product weer een bende” is bijvoorbeeld de gezouten mening van een van de gebruikers van Mediabox Next naar aanleiding van de automatisch installatie van firmwareversie 4.17.

 

Beeldkwaliteit

Ook zijn de problemen met beeldkwaliteit die een klein deel van de gebruikers van Mediabox Next melden, bij deze groep nog niet opgelost. Overigens zegt het overgrote deel van de gebruikers van Mediabox Next geen last van de beeldproblematiek te hebben.

Bron:TotaalTV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.