Ga naar inhoud

KPN breidt Interactieve Televisie uit met DreamWorks.


Aanbevolen Berichten

KPN breidt Interactieve Televisie uit met DreamWorks.

kpn-hd-npo.jpg

KPN heeft breidt het aanbod van haar dienst Interactieve Televisie vanaf dinsdag uit met de televisiezender DreamWorks. De zender is 24 uur per dag te zien in HD-kwaliteit in het basispakket van KPN’s Interactieve Televisie.

September van start met volledige programmering

DreamWorks is vanaf 23 juli te zien voor alle klanten met Interactieve TV van KPN, KPN iTV. In het begin met een kleiner aanbod en vanaf september met een volledig 24-uurs uitzendschema. DreamWorks Animation (DWA) is wereldwijd beroemd vanwege hun inventieve, inspirerende verhalen en geliefde geanimeerde personages.

Populaire series

Het DreamWorks-kanaal brengt geliefde filmhelden van de bioscoop naar het tv-scherm thuis om te schitteren in hun eigen tv-programma’s, met Emmy® bekroonde, originele televisieseries. Met de lancering van DreamWorks op KPN, kunnen kinderen en andere fans uitkijken naar de bekende en populaire series van deze zender, waaronder: Draken: Rijders van Berk, De avonturen van de Gelaarsde Kat, Home: Avonturen met Tip & Oh.

“Beste content”

KPN blijft de beste content aanbieden voor zijn tv-klanten“, zegt Stijn Nuijten, directeur Marketing van KPN voor de consumentenmarkt in een persbericht. “We zijn verheugd om het wereldberoemde DreamWorks te kunnen verwelkomen op ons tv-platform en daarmee een verscheidenheid aan klassieke geanimeerde titels voor kinderen en andere fans toe te kunnen voegen.

“Trots”

We zijn er trots op de animatieseries en geliefde personages van Dreamworks aan de Nederlandse kijkers te kunnen aanbieden door een partnerschap met KPN, via de eerste overeenkomst van het DreamWorks kanaal in Nederland”, aldus Lee Raftery, Managing Director van NBCUniversal International Networks, EMEA.

OutTV

Sinds 18 juli is ook de televisiezender OutTV tot en met eind augustus te zien in het basispakket van Interactieve Televisie van KPN. De zender maakt normaal onderdeel uit van het aanvullende Pluspakket. De zender is te zien op kanaal 77.

Bron mediamagazine.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.