Ga naar inhoud

Het nieuwe goud: kaartjes Formule 1 Zandvoort op Marktplaats.


dreka

Aanbevolen Berichten

Het nieuwe goud: kaartjes Formule 1 Zandvoort op Marktplaats.

image.png.c84057a2bfb3e7d0d1dd03e2e05f9317.png

Vandaag werden de felbegeerde kaartjes voor de Dutch GP 2020 in Zandvoort verdeeld. Sommige gelukkigen grepen meteen de gelegenheid aan hun plekje af te staan aan de hoogste bieder op Marktplaats. We zien fikse woekerprijzen.

Er zijn twee types aanbieders: zij die de koper laten bieden, en zij die een vast bedrag rekenen. Bij de tickets uit de Silver-categorie lijkt de consensus op zo'n 600 euro per kaartje te liggen (officiële prijs: 284/316 euro). Een andere aanbieder heeft 6 kaarten voor de Main Straight bemachtigd: hij wil ze wel kwijt voor 900 euro per stuk (officiële prijs: 448 euro). Weer een ander heeft twee vrienden die stomtoevallig net dan op wereldreis gaan, en laat iemand anders ze daarom overnemen. 

Hoe hard het gaat op de zwarte markt? Daar kunnen we helaas de vinger niet achter krijgen, maar je moet er wat voor over hebben om Max Verstappen live te zien, en wanneer je achter het net hebt gevist bij de verdeling... Het gaat in ieder geval flink druk worden in de trein naar Zandvoort.

 
 
H. Feitsma
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.