Ga naar inhoud

Ziggo stopt doorgifte CBBC en BBC Four/Cbeebies


dreka

Aanbevolen Berichten

Ziggo stopt doorgifte CBBC en BBC Four/Cbeebies

bbc.jpg

Kabelaar Ziggo stopt per 1 november met de doorgifte van de Britse publieke televisiezenders CBBC en BBC Four/Cbeebies.

Movies & Series XL

De genoemde televisiezenders maken nu nog onderdeel uit van het aanvullende Movies & Series XL-pakket. CBBC zendt overdag uit op kanaal 63. Cbeebies is overdag te vinden op kanaal 64 en in de avonduren wordt dit kanaal gebruikt voor de doorgifte van BBC Four.

Contract

Het stoppen van de doorgifte van de twee zenders van de BBC heeft te maken met een nieuw contract dat Ziggo en de BBC zijn overeengekomen. “Klanten van Ziggo kunnen uiteraard nog wel genieten van alle overige zenders van de BBC: BBC One, BBC Two, BBC First, BBC Entertainment, BBC World News en de BBC-radiozenders.“, aldus de kabelaar.

Zenders

BBC One, BBC Two en BBC First zijn in HD-kwaliteit te zien in het digitale basispakket TV Standard van de kabelaar. BBC World News is te vinden in standaardkwaliteit op kanaal 504 in het basispakket. BBC Entertainment is te vinden in het aanvullende Movies & Series XL-pakket op kanaal 65.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.