Ga naar inhoud

KPN introduceert nieuwe ontvanger voor Interactieve Televisie


dreka

Aanbevolen Berichten

KPN introduceert nieuwe ontvanger voor Interactieve Televisie

kpn-hd-npo.jpg

KPN heeft een verbeterde tv-ontvanger en afstandsbediening geïntroduceerd voor haar dienst Interactieve Televisie. De nieuwe tv-ontvanger kan veel scherper beeld weergeven door de nieuwe snelle Broadcom 72604B0 chipset en is geschikt voor 4K HDR en Dolby Atmos. Dit betekent dat deze box het mogelijk maakt om in 4K kwaliteit (Ultra HD) tv te kijken, met daarnaast een verbeterde geluidskwaliteit. Dit bericht het telecombedrijf in een persbericht.

Afstandsbediening met Bluetooth en Netflix-knop

De nieuwe meegeleverde afstandsbediening heeft de Bluetooth functionaliteit. Hierdoor kan de tv-ontvanger uit het zicht geplaatst worden. Bijvoorbeeld in een kastje. Ook heeft de afstandsbediening een handige Netflix-knop. Hiermee kan de Netflix applicatie direct worden geopend en wordt Netflixen voor klanten van KPN nóg makkelijker.

Klein en energiezuinig

De tv-ontvanger is meer dan twee keer zo klein dan zijn voorganger. Hij bevat daardoor 64 procent minder plastic . De tv-ontvanger wordt gemaakt van 33% gerecycled plastic. Bovendien is de tv-ontvanger ook zuiniger. Zo heeft de tv-ontvanger een extra functie genaamd “energiespaarstand”. Als deze functie is ingeschakeld, gaat de tv-ontvanger na 15 minuten in stand-by, dat betekent automatisch een diepe slaapmodus. Op dat moment verbruikt de tv-ontvanger bijna geen energie meer.

4K

Vanaf 1 oktober ontvangen alle nieuwe KPN iTV klanten en klanten die overstappen naar een 4K upgrade de nieuwe tv-ontvanger met Bluetooth afstandsbediening. Om programma’s in 4K te kunnen kijken met deze tv-ontvanger, is een bijpassende abonnement nodig. Voor bestaande klanten zal KPN de huidige tv-ontvangers blijven ondersteunen en verbeteren.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.