Ga naar inhoud

Omroep Zeeland komt met contest voor Zeeuwse radiotalent


dreka

Aanbevolen Berichten

Omroep Zeeland komt met contest voor Zeeuwse radiotalent

zeeland.jpg

De regionale omroep Omroep Zeeland is op zoek naar Zeeuwse radiotalent. Hiervoor wordt op 6 november een speciale dag georganiseerd door de regionale omroep.

100 jaar radio

Radio bestaat 100 jaar op 6 november. Daarom nodigt Omroep Zeeland jonge radio talenten uit om mee te doen met een contest op die dag. “Want jongeren van nu zijn de toekomst van de radio!“, aldus de omroep. De regionale omroep is op zoek naar jongeren tussen de 17 en 25 jaar, met passie voor radio, muziek en die weten hoe ze moeten entertainen.

Prijs

De winnaar mag ná de contest voor één dag samen met Elias het programma ‘De muziekmiddag’ presenteren. Bovendien is er een waardebon van 1000 euro te winnen. “Je kunt dit bijvoorbeeld aan een studio-opleiding of DJ apparatuur besteden. Alles wat je nodig hebt voor een mooie start als radiotalent.“, aldus de omroep.

Meer informatie is te vinden via de website van de regionale o

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.